Breed netwerk

Ons netwerk

Bij Findynamica bieden wij onze klanten heel veel mogelijkheden. Middels onze uitgebreide wereldwijde relaties zijn we in staat om veel producten tegen een concurrerende prijsstelling aan te bieden.

Findynamica heeft in de afgelopen decennia een gedegen naam opgebouwd als internationale groothandel van hydrauliekcomponenten. Onze klantenkring spreidt zich daarom ook wereldwijd uit en veel klanten weten te profiteren van onze geweldige voorraad en korte levertijden.

Directe connecties

Findynamica heeft direct contact met fabrikanten en heeft zodoende een uitstekende rechtstreekse import van veel producten. Zo kunnen we onze klanten het beste bedienen op het gebied van verkopen en overige zaken. Met een aantal leveranciers hebben we ook zeer nauwe samenwerking voor klant-specifieke projecten en zijn daarom in staat om maximaal met de klant mee te kunnen denken in de realisatie en verkoop van de allerbeste producten!

 

 

De 5 p’s van Findynamica

Professionele partner

Findynamica is een professionele speler als groothandel in de hydrauliek. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende connecties zijn wij bij uitstek de betrouwbare, professionele partner voor producenten (OEM), wederverkopers en handelaren.

Productaanbod

Ons productaanbod is compleet! Alles wat men nodig heeft op het gebied van hydrauliek kan worden betrokken bij Findynamica. Naast ons programma hydrauliek hebben we ook aandrijftechniek gerelateerde producten in ons assortiment.

Pompen

Findynamica is gespecialiseerd op het gebied van hydrauliek pompen. Wij kunnen dan ook met recht zeggen dat wij de grootste leverancier zijn op het gebied van hydrauliekpompen in Europa. Findynamica heeft de volgende typen hydrauliekpompen uit voorraad leverbaar;

Tandwielpompen, geluidsarme tandwielpompen, binnenvertandingspompen, axiale plunjerpompen, radiale plunjerpompen, schottenpompen, PTO-pompen, schroef-spindelpompen en natuurlijk ook handpompen!

Powerpacks

Ook voor powerpacks bent u bij Findynamica aan het juiste adres. In onze eigen productieafdeling werken wij dagelijks aan de productie van grote aggregaten en compactaggregaten (mini-powerpacks). Wij hebben een uitgebreid scala aan mogelijkheden en doorgaans kunnen wij zeer korte levertijden realiseren tegen een scherpe prijs.

Productie

Findynamica heeft de beschikking over haar eigen productiefaciliteiten. In onze rijk uitgeruste werkplaats zijn we in staat om snel en flexibel te kunnen schakelen en producten te realiseren voor onze klanten.