Eckerle binnenvertandingspompen

  • Geluidsarm
  • Breed viscositeitsbereik
  • Hoge werkdrukken
  • Goede efficiëntie

Binnenvertandingspompen

Een binnenvertandingspomp is een tandwielpomp met inwendige vertanding, dit in tegenstelling tot een standaard tandwielpomp. Binnenvertandingspompen hebben een groot viscositeitsbereik waardoor ze geschikt zijn voor zowel het verpompen van dunne als ook dikke hydraulische vloeistoffen. Naast het brede viscositeitsbereik hebben binnenvertandingspompen ook een groot temperatuurbereik, en zijn ze geschikt voor hoge werkdrukken.

 

Findynamica is distributeur van Eckerle binnenvertandingspompen. Eckerle is een gerenommeerde fabrikant van binnenvertandingspompen met een hoogwaardige kwaliteit welke veelvuldig worden toegepast in zowel mobiele als ook industriële hydrauliek systemen. Het productassortiment Eckerle binnenvertandingspompen is daarom ook opgedeeld in “pompen voor mobiele applicaties” en “pompen voor industriële applicaties”.

Mobiele applicaties

In de mobiele toepassingen worden de productseries EIPS2, EIPS3 en EIPR1 toegepast. De EIPS2 binnenvertandingspomp is ook speciaal beschikbaar als pomp geschikt voor UNIMOG voertuigen.

Industriële sector

In de industriële toepassingen worden de productseries EIPC en EIPH toegepast.

Meervoudige pompen

Eckerle binnenvertandingspompen zijn desgewenst beschikbaar als meervoudige pomp. Findynamica beschikt over uitstekende voorraad om snel en efficiënt een meervoudige pomp te kunnen samenstellen.

Tekeningen

Hieronder kunt u de tekeningen en maatschetsen downloaden van de verschillende series.


  tekeningenEIPS2  


  tekeningen EIPS2 UNIMOG  


  tekeningen EIPS3  


  tekeningen EIPH2-3-6  

 

Uitgebreide productdocumentatie

Hieronder kunt u de productdocumentatie downloaden van de verschillende series.


  documentatie EIPS2  


  documentatie EIPS2 UNIMOG  


  documentatie EIPS3  


  documentatie EIPR1  


  documentatie EIPH2-3-6  


  documentatie EIPC3-5-6