Over Findynamica

Findynamica is een dynamisch bedrijf welke zich onderscheidt op het gebied van hydraulische componenten. Onze kracht: alle soorten hydraulische componenten kunnen leveren aan handelaren, wederverkopers en machinebouwers.  Met een breed productaanbod en uitstekende logistieke mogelijkheden (wereldwijd) voorzien wij dagelijks vele klanten.

Findynamica, groothandel in hydrauliek

Findynamica is opgericht in 1987 en heeft zich sindsdien ontwikkeld als een sterke partner. Met een team van 40 mensen werken we er dagelijks aan om onze klanten te voorzien in de producten welke zij nodig hebben. We beschikken over een uitstekende voorraad en hebben de grootste voorraad tandwielpompen in Europa. Dit geeft ons uitstekende mogelijkheden en flexibiliteit om klanten zonder levertijden te kunnen leveren. Ook beschikken wij over de mogelijkheid om pompen en ventielen te modificeren, assembleren of te reviseren.

Naast pompen hebben we ook een uitgebreid gamma aan ventielen, stuurschuiven, filters, aggregaatdelen en snelkoppelingen.

De producten welke wij verkopen zijn kwaliteitsproducten.
 

Waarom Findynamica

Professionele partner

Findynamica is een professionele speler als groothandel in de hydrauliek. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende connecties zijn wij bij uitstek de betrouwbare, professionele partner voor producenten (OEM), wederverkopers en handelaren.

Productaanbod

Ons productaanbod is compleet! Alles wat men nodig heeft op het gebied van hydrauliek kan worden betrokken bij Findynamica. Naast ons programma hydrauliek hebben we ook aandrijftechniek gerelateerde producten in ons assortiment.

Pompen

Findynamica is gespecialiseerd op het gebied van hydrauliek pompen. Wij kunnen dan ook met recht zeggen dat wij de grootste leverancier zijn op het gebied van hydraulische pompen in Europa. Findynamica heeft de volgende typen hydrauliekpompen uit voorraad leverbaar;

Tandwielpompen, geluidsarme tandwielpompen, binnenvertandingspompen, axiale plunjerpompen, radiale plunjerpompen, schottenpompen, PTO-pompen, schroef-spindelpompen en natuurlijk ook handpompen!

Powerpacks

Ook voor powerpacks bent u bij Findynamica aan het juiste adres. In onze eigen productieafdeling werken wij dagelijks aan de productie van grote aggregaten en compactaggregaten (mini-powerpacks). Wij hebben een uitgebreid scala aan mogelijkheden en doorgaans kunnen wij zeer korte levertijden realiseren tegen een scherpe prijs.

Productie

Findynamica heeft de beschikking over haar eigen productiefaciliteiten. In onze rijk uitgeruste werkplaats zijn we in staat om snel en flexibel te kunnen schakelen en producten te realiseren voor onze klanten.